Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.
zaszlo fr
zaszlo en
zaszlo hu

Fekete szappan teafa olajjal

szappan-feketeszappan.jpg A fekete szenes szappan felhasználói elsősorban a nagyon zsíros bőrtípussal rendelkezők, főleg a tinik.

Termékleírás:

A fiatal-, illetve tinédzserkorban a zsíros bőr másfajta kozmetikumot igényel. Alapos, de mégis kíméletes eljárásra, megfelelő szappanra van szükség!   

Ezen termékünk is természetes, kézzel készült termék, amely főleg a  problémás bőr tisztításra alkalmas. Alapos és óvatos termékfejlesztésünk eredményeképpen tartós szappant sikerült készítenünk, így hosszú időn át segíthet zsíros bőrű vásárlóinknak! Az aktív orvosi szén a bőrre juttatva magához vonzza a felesleges zsírokat, szennyeződéseket.  A fekete szappan kitűnő a nyári hónapokban is, amikor az izzadtság több szennyeződést vonz magához, eltömítve pórusainkat. Poros helyen dolgozók ( asztalosok, kőművesek stb.) vagy nagyvárosokban élők számára is legalább heti egyszer ajánlott a bőr mélyebb rétegeinek kíméletes tisztítása, melyhez kiváló választás ezen szappanunk. A teafa olaj hatásos tisztító, fertőtlenítőszer, mely eredményesen alkalmazható pattanásos bőr esetében is.  Fertőtlenítő hatása azonban csak alapos, 25-30 másodperces mosakodás, kézmosáskor érhető el!

A bőr mélyebb rétegeibe is behatol, ezért kiválóan alkalmas mitesszeres, pattanásos bőr kezelésére, méregtelenítésére! Bőrünk így vegyszermentesen megszabadul a felesleges faggyútól és tiszta, egészséges lesz!

Összetevők:

  • kókuszolaj,
  • víz,
  • aktív feketeszén,
  • glicerin*,
  • 100% tisztaságú teafa illóolaj

*az elszappanosodás során keletkezik

1900 Ft


Natur Premium

3530 Miskolc, Szentpáli u. 5. 1. emelet

Ügyfélszolgálat telefon: +36-70-610-4642 | +36-46-787-998

info@naturpremium.hu