Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.
zaszlo fr
zaszlo en
zaszlo hu

Pályázat

GINOP – 5.1.7 – 17 – 2018 – 00122

++A Natur Premium Szociális Szövetkezet 2018. november 12 – én támogatási kérelmet nyújtott be a GINOP – 5.1.7 – 17 kódszámú pályázat keretein belül „Helyi termékek erősítése a Miskolci Nagybani Piacon” címmel. A pályázat 2019. január 11 – én támogatói döntésben részesült.

 • A projekt azonosító száma: GINOP – 5.1.7 – 17 – 2018 – 00122
 • Kedvezményezett neve: Natur Premium Szociális Szövetkezet
 • A projekt címe: Helyi termékek erősítése a Miskolci Nagybani Piacon
 • A pályázat keretein belül elnyert támogatás összege: 22.197.600,- Ft
 • Támogatás mértéke: 96,1%
 • A projekt kezdete: 2019. március 1.
 • A projekt befejezésének dátuma: 2020. március 1.

A pályázat rövid bemutatása:

Egyre több a tudatos vásárló, s igény mutatkozik a bizonytalan eredetű import termékek kiváltására egészséges hazai termékekkel, ráadásul ezzel a helyi gazdaságot, kistermelőket is segítenénk ebben a hátrányos helyzetű térségben, illetve környezetvédelmi szempontok is érvényesülnének (kevesebb szállítás). Erre irányul a jelen pályázatban megfogalmazott tevékenység. A szükséges munkaerő 3 fő, amely később emelhető. A dolgozók közül legalább 2 főt a hátrányos helyzetű csoportokból választunk. A 3 főből 2 fő, 1 fő beszerző. A munkavállalók foglalkoztatása 8 órás munkaviszonyban történik. A projekt lebonyolítását projektmenedzser és pénzügyi menedzser segíti majd. Egy fő szakmai megvalósítót is alkalmazunk napi 4 órás munkaviszonyban. Tervezi, koordinálja a célcsoporttagok munkáját, kapcsolati hálót épít termelőkkel és vevőkkel, szakmailag koordinálja a projektet. A piacra jutáshoz igénybe veszünk marketing szolgáltatásokat, így hirdetünk, reklámozunk és szakértő segítségével kommunikációs kampányt valósítunk meg. Szakértő bevonásával történik a csomagolás, címke tervezése, logótervezés, kisarculat tervezés, valamint egyéb marketing eszközök készíttetése. Az általunk tervezett szolgáltatásfejlesztéshez az alábbi eszközök szükségesek: A hagyományos nagykereskedelmi tevékenységhez: 2 db "béka" emelő, M10-es rekesz 1500 db, M30-as rekesz 1500 db, 1 db folyadék töltőgép (pl. olíva olaj kiméréshez), a töltőhöz előtéttartály, 2 db címkenyomtató (az áruk felcímkézéséhez). A vevőkkel, termelőkkel, illetve a beszerzővel való folyamatos kapcsolattartáshoz 2 db iPhone mobil telefon, 1 db iPad. Ezeken a kommunikációs eszközökön gyakran a megvásárolni vagy eladásra kívánt termékekről fotót, hivatalos megrendelőlapot stb. is küldenünk kell, a csomagolás, a minőség, a kiszállítás megkönnyítése, egyeztetés érdekében. El kívánunk számolni továbbá rezsi költséget is. A Felhívás által előírt kötelező tájékoztatási és nyilvánossági tevékenység teljesítésére internetes web-aloldal készítünk már meglévő honlapunkon, illetve elkészítjük az arculati kézikönyvben előírt "C" típusú táblát.

Szervezetünk legfőbb célkitűzései közé tartozik, hogy Magyarországot magas minőségű, azonban megfizethető kézműves termékekkel és élelmiszerekkel lássa el oly módon, hogy közben segíti a helyi gazdaságot a helyi termelők termékeinek értékesítésével, népszerűsítésével. A teljes kínálat miatt nem mondhatunk le a déligyümölcsökről és más importtermékekről sem, de a hazai, illetve helyi termékek arányát jelentősen emelni kívánjuk. Szervezetünk másik fontos célja, hogy segítse a hátrányos helyzetű munkavállalók elhelyezkedését. Szervezetünk tehát egyaránt folytat üzleti-gazdasági tevékenységet és társadalmi-szociális tevékenységet.

Pályázat

GINOP – 5.1.3 – 16 – 2017 – 00198

A Natur Premium Szociális Szövetkezet 2017. november 10 – én támogatási kérelmet nyújtott be a GINOP – 5.1.3 – 16 kódszámú pályázat keretein belül „Természetes, finom illatú, hazai kóser szappan a hagyományok kedvelőinek” címmel. A pályázat 2018. április 3 – án támogatói döntésben részesült. 

 • A projekt azonosító száma: GINOP – 5.1.3 – 16 – 2017 – 00198 
 • Kedvezményezett neve: Natur Premium Szociális Szövetkezet
 • A projekt címe: Természetes, finom illatú, hazai kóser szappan a hagyományok kedvelőinek
 • A pályázat keretein belül elnyert támogatás összege: 14.399.179,- Ft
 • Támogatás mértéke: 95,9945 % 
 • A projekt kezdete: 2018. április 1. 
 • A projekt befejezésének dátuma: 2019. szeptember 30. 

A pályázat rövid bemutatása:

Szövetkezetünk adalékanyag-mentes, magas minőségű kóser szappanok előállításával és értékesítésével kapcsolatosan nyújtott be pályázatot. Szappanjaink elsődleges célcsoportja a zsidók, valamint a szigorúbb egészségügyi előírásokat követők. Bodrogkeresztúrra évente közel 35-40.000 zsidó érkezik, jelentős részük az Amerikai Egyesült Államokból, nagy részük a Csodarabbi halálának évfordulójakor. 

A pályázat keretein belül Miskolcon, a Szentpáli utca 5 szám alatt alakítottunk ki, egy minden előírásnak megfelelő szappankészítő műhelyt. Minden termékünk csomagolásán feltűntetésre került, hogy Társadalomtudatos termék, valamint kommunikációnkban is törekszünk az előítélet mentesség, illetve a hátrányos helyzetű munkavállalók hangsúlyozására is. 

A pályázat keretein belül 2 fő teljes munkaidős alkalmazottat foglalkoztatunk. Feladatuk szappanok készítése, öntése, szeletelése, csomagolásra való előkészítése, a tevékenységek dokumentálása. A pályázat keretein belül 1 főt napi 4 órában alkalmazunk. Az ő feladata a címkézés, valamint az adminisztrációs feladatok - mint kapcsolattartás – ellátása. 

A pályázat keretein belül 9 különböző szappant kifejlesztése történt meg, melyek bevezetése folyamatos. A szappanok teljes egészében kézzel készülnek. A massza készítésétől kezdve a formába öntésen át, a szeletelésen, bélyegzésen, formára igazításon át a dobozba kerülésig. 

A projekt keretein belül kiemelt hangsúlyt fektettünk a marketingre, az arculattervezésre is, valamint internetes webáruházat is létrehoztunk. Itt az érdeklődők megismerhetik termékeinket, szövetkezetünket, valamint rendelni is tudnak. 

Natur Premium

3530 Miskolc, Szentpáli u. 5. 1. emelet

Ügyfélszolgálat telefon: +36-70-610-4642 és +36-46-787-998

info@naturpremium.hu