zaszlo fr
zaszlo en
zaszlo hu

Pályázat

GINOP – 5.1.7 – 17 – 2018 – 00122

++A Natur Premium Szociális Szövetkezet 2018. november 12 – én támogatási kérelmet nyújtott be a GINOP – 5.1.7 – 17 kódszámú pályázat keretein belül „Helyi termékek erősítése a Miskolci Nagybani Piacon” címmel. A pályázat 2019. január 11 – én támogatói döntésben részesült.

 • A projekt azonosító száma: GINOP – 5.1.7 – 17 – 2018 – 00122
 • Kedvezményezett neve: Natur Premium Szociális Szövetkezet
 • A projekt címe: Helyi termékek erősítése a Miskolci Nagybani Piacon
 • A pályázat keretein belül elnyert támogatás összege: 22.197.600,- Ft
 • Támogatás mértéke: 96,1%
 • A projekt kezdete: 2019. március 1.
 • A projekt befejezésének dátuma: 2020. március 1.

A pályázat rövid bemutatása:

Egyre több a tudatos vásárló, s igény mutatkozik a bizonytalan eredetű import termékek kiváltására egészséges hazai termékekkel, ráadásul ezzel a helyi gazdaságot, kistermelőket is segítenénk ebben a hátrányos helyzetű térségben, illetve környezetvédelmi szempontok is érvényesülnének (kevesebb szállítás). Erre irányul a jelen pályázatban megfogalmazott tevékenység. A szükséges munkaerő 3 fő, amely később emelhető. A dolgozók közül legalább 2 főt a hátrányos helyzetű csoportokból választunk. A 3 főből 2 fő, 1 fő beszerző. A munkavállalók foglalkoztatása 8 órás munkaviszonyban történik. A projekt lebonyolítását projektmenedzser és pénzügyi menedzser segíti majd. Egy fő szakmai megvalósítót is alkalmazunk napi 4 órás munkaviszonyban. Tervezi, koordinálja a célcsoporttagok munkáját, kapcsolati hálót épít termelőkkel és vevőkkel, szakmailag koordinálja a projektet. A piacra jutáshoz igénybe veszünk marketing szolgáltatásokat, így hirdetünk, reklámozunk és szakértő segítségével kommunikációs kampányt valósítunk meg. Szakértő bevonásával történik a csomagolás, címke tervezése, logótervezés, kisarculat tervezés, valamint egyéb marketing eszközök készíttetése. Az általunk tervezett szolgáltatásfejlesztéshez az alábbi eszközök szükségesek: A hagyományos nagykereskedelmi tevékenységhez: 2 db "béka" emelő, M10-es rekesz 1500 db, M30-as rekesz 1500 db, 1 db folyadék töltőgép (pl. olíva olaj kiméréshez), a töltőhöz előtéttartály, 2 db címkenyomtató (az áruk felcímkézéséhez). A vevőkkel, termelőkkel, illetve a beszerzővel való folyamatos kapcsolattartáshoz 2 db iPhone mobil telefon, 1 db iPad. Ezeken a kommunikációs eszközökön gyakran a megvásárolni vagy eladásra kívánt termékekről fotót, hivatalos megrendelőlapot stb. is küldenünk kell, a csomagolás, a minőség, a kiszállítás megkönnyítése, egyeztetés érdekében. El kívánunk számolni továbbá rezsi költséget is. A Felhívás által előírt kötelező tájékoztatási és nyilvánossági tevékenység teljesítésére internetes web-aloldal készítünk már meglévő honlapunkon, illetve elkészítjük az arculati kézikönyvben előírt "C" típusú táblát.

Szervezetünk legfőbb célkitűzései közé tartozik, hogy Magyarországot magas minőségű, azonban megfizethető kézműves termékekkel és élelmiszerekkel lássa el oly módon, hogy közben segíti a helyi gazdaságot a helyi termelők termékeinek értékesítésével, népszerűsítésével. A teljes kínálat miatt nem mondhatunk le a déligyümölcsökről és más importtermékekről sem, de a hazai, illetve helyi termékek arányát jelentősen emelni kívánjuk. Szervezetünk másik fontos célja, hogy segítse a hátrányos helyzetű munkavállalók elhelyezkedését. Szervezetünk tehát egyaránt folytat üzleti-gazdasági tevékenységet és társadalmi-szociális tevékenységet.

Pályázat

GINOP – 5.1.3 – 16 – 2017 – 00198

A Natur Premium Szociális Szövetkezet 2017. november 10 – én támogatási kérelmet nyújtott be a GINOP – 5.1.3 – 16 kódszámú pályázat keretein belül „Természetes, finom illatú, hazai kóser szappan a hagyományok kedvelőinek” címmel. A pályázat 2018. április 3 – án támogatói döntésben részesült. 

 • A projekt azonosító száma: GINOP – 5.1.3 – 16 – 2017 – 00198 
 • Kedvezményezett neve: Natur Premium Szociális Szövetkezet
 • A projekt címe: Természetes, finom illatú, hazai kóser szappan a hagyományok kedvelőinek
 • A pályázat keretein belül elnyert támogatás összege: 14.399.179,- Ft
 • Támogatás mértéke: 95,9945 % 
 • A projekt kezdete: 2018. április 1. 
 • A projekt befejezésének dátuma: 2019. szeptember 30. 

A pályázat rövid bemutatása:

Szövetkezetünk adalékanyag-mentes, magas minőségű kóser szappanok előállításával és értékesítésével kapcsolatosan nyújtott be pályázatot. Szappanjaink elsődleges célcsoportja a zsidók, valamint a szigorúbb egészségügyi előírásokat követők. Bodrogkeresztúrra évente közel 35-40.000 zsidó érkezik, jelentős részük az Amerikai Egyesült Államokból, nagy részük a Csodarabbi halálának évfordulójakor. 

A pályázat keretein belül Miskolcon, a Szentpáli utca 5 szám alatt alakítottunk ki, egy minden előírásnak megfelelő szappankészítő műhelyt. Minden termékünk csomagolásán feltűntetésre került, hogy Társadalomtudatos termék, valamint kommunikációnkban is törekszünk az előítélet mentesség, illetve a hátrányos helyzetű munkavállalók hangsúlyozására is. 

A pályázat keretein belül 2 fő teljes munkaidős alkalmazottat foglalkoztatunk. Feladatuk szappanok készítése, öntése, szeletelése, csomagolásra való előkészítése, a tevékenységek dokumentálása. A pályázat keretein belül 1 főt napi 4 órában alkalmazunk. Az ő feladata a címkézés, valamint az adminisztrációs feladatok - mint kapcsolattartás – ellátása. 

A pályázat keretein belül 9 különböző szappant kifejlesztése történt meg, melyek bevezetése folyamatos. A szappanok teljes egészében kézzel készülnek. A massza készítésétől kezdve a formába öntésen át, a szeletelésen, bélyegzésen, formára igazításon át a dobozba kerülésig. 

A projekt keretein belül kiemelt hangsúlyt fektettünk a marketingre, az arculattervezésre is, valamint internetes webáruházat is létrehoztunk. Itt az érdeklődők megismerhetik termékeinket, szövetkezetünket, valamint rendelni is tudnak. 

Pályázat

GINOP 1.2.9 – 20 – 2021 – 03086

A Natur Premium Szociális Szövetkezet 2021. május 12 – én támogatási kérelmet nyújtott be a GINOP – 1.2.9 – 20 kódszámú pályázat keretein belül „Villany-, gáz-, víz,- és fűtésszerelési munkálatokhoz kapcsolódó eszközbeszerzés és ingatlan beruházás a Natur Premium Szociális Szövetkezetnél” címmel. A pályázat 2021. július 19 – én támogatói döntésben részesült.

 • A projekt azonosító száma: GINOP 1.2.9 – 20 – 2021 – 03086
 • Kedvezményezett neve: Natur Premium Szociális Szövetkezet
 • A projekt címe: Villany-, gáz-, víz,- és fűtésszerelési munkálatokhoz kapcsolódó eszközbeszerzés és ingatlan beruházás a Natur Premium Szociális Szövetkezetnél
 • A pályázat keretein belül elnyert támogatás összege: 9.956.800,- Ft
 • Támogatás mértéke: 70 %
 • A projekt kezdete: 2021.01.07.
 • A projekt befejezésének dátuma: 2022.12.31.

A pályázat rövid bemutatása:

A Natur Premium Szociális Szövetkezet kézműves szappankészítés és zöldség gyümölcs nagykereskedelem után, tevékenységi körét bővíteni kívánja, ezzel tagságát és munkavállalóit segítve. Jelen tevékenység az építőipari tevékenységhez kapcsolódva, víz, gáz, villany és fűtésszerelés.

A vezetőség kapcsolati körében számos építőipari cég, generált vállalkozás és szakcég is található (Pl.: VJB MAGYARORSZÁG Kft., RIVALGLOBE Kereskedelmi és Szolgáltató BT., ENERWAY Kft., Terker-Trans Kft., Bordás Attila e.v., Gramalpin Kft.).

A felsorolt építőipari cégek jelentős megrendelői állománnyal rendelkeznek mind 2021-re mind 2022-re, s tőlük szándéknyilatkozattal rendelkezünk alvállalkozóként történő alkalmazásról. Szintén nagy lehetőséget látunk a kormány otthon felújítási támogatásában, mely legalább egy gyermeket váró vagy nevelő családokat segíti. Ez a pályázat megnyitja a lehetőséget a kisebb, korrekt és megbízható cégek legális úton történő foglalkoztatására.

Magyar faluprogram által meghirdetett Falusi CSOK pályázat szintén nagy lehetőséget nyújt számunkra. Partnercégünk a Lizi London Kft. pályázatírói körében társasházi, gépészeti beruházások bonyolítását végzi. Ezen energetikai beruházásokhoz kapcsolódóan számtalan olyan igény merül fel, melyet nagy cégek nem tudnak elvégezni, viszont néhány fős szakszerű gárda korrekten el tud látni (apróbb bejavítások, kapcsolók, kisebb átalakítások). Szintén fontosnak tartjuk a Magyar Faluprogram volt pályázatát., mely kistelepüléseken nyíló boltok felújítását, korszerűsítését támogatja, ezáltal előrehaladott tárgyalásokban vagyunk több vidéki élelmiszerbolt átalakításával kapcsolatban.

A pályázat keretein belül ezen munkák elvégzéséhez szükséges eszközök beszerzése valósul meg. Ezek közé tartozik – a teljesség igénye nélkül:

 • Makita forgólézer
 • Makita multifunkciós gépkészlet
 • Csőkulcs készlet
 • Makita falhorony vágó
 • Makita kompresszor
 • Összecsukható munkapad asztali satuval

Valamint megvalósul a bodrogkeresztúri telephelyünk fejlesztése is, melyen egy szerszámtároló kerül kialakításra. 

Natur Premium

3530 Miskolc, Szentpáli u. 5. 1. emelet

Ügyfélszolgálat telefon: +36-70-610-4642 | +36-46-787-998

info@naturpremium.hu